Riscantus | TJÄNSTER
21826
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21826,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

TJÄNSTER

Baserat på decennier av erfarenhet från dagligt arbete främst inom den finasiella sektorn i Sverige och Europa erbjuder Riscantus tjänster inom Risk management, Compliance, Bolagsstyrning (Governance) samt Process- och Kvalitets Management. Den stora mervärdet ligger i kombinationen av dessa. Tillsammans med kunden skapar vi skräddarsydda koncept och lösningar inom dessa områden. Vi samarbetar med partner bolag och kan på så sätt alltid få rätt sammansättning av experter.

Visa av egna erfarenheter tror vi starkt på att använda ett för ändamålet avsetts IT-verkty, istället för MS office/Excel som ofta är fallet. Av denna anledning kan vi erbjuda ett IT-stöd för samtliga områden inom Governance, Risk Management, Compliance och nu speciellt Dataskydd/GDPR.

KONTAKTA OSS IDAG

Skicka ett emial eller ring oss idag och låt berätta hur vi kan hjälpa dig.

KONTAKTA OSS

PARTNERS

REFERENSLISTA