Riscantus | Villkor
22019
page-template-default,page,page-id-22019,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Användarvillkor och samtycke

Personuppgifter som Riscantus AB hämtar in från dig och sparar är t.ex. ditt namn, telefonnummer och mejladress i samband med ifyllande av formulär.
Genom att du fyller i ett formulär på vår hemsida så samtycker du till att dina personuppgifter (ex. ditt namn, telefonnummer och mejladress och eventuell övrig information du skriver) lagras i våra system och att vi kan kontakta dig i det ärende du önskat samt marknadsföringssyfte. I samband med att du tar kontakt med oss via formulären på vår hemsida kan vi komma att registrera information om det i vårt affärsstödsystem.

Kakor

När du använder vår webbplats samlas personuppgifter in via t.ex. kakor. Det lagras informationen om din användning och vilka sidor som besöks. Det kan vara teknisk information om din enhet och internetuppkoppling såsom operativsystem, webbläsarversion, IP-adress, kakor och unika identifierare.
Om du inte vill acceptera att din dator tar emot och lagrar kakor så kan du justera säkerhetsinställningarna i din webbläsare. Tänk på att om du stänger av kakor så försämras din upplevelse av webbplatsen.